tisdag, februari 23, 2010

Mer gnäll

Ont i halsen. Sur över tåg. Iskall och frusen. Mensvärk. Vänta vänta på inställda tåg, tåg som inte kommer, tåg som är sena. Sur över att inte hinna nåt alls, inte ha "trevliga vardagar" som folk tycker man ska ha för att det ska kännas lite som helg på en vardag. För det finns ingen tid, för det finns ingen ork. Det är bara snorkallt och trött trött trött. Och nej, inget piffigt lyxigt rött läppstift kan få min dag att bli heeeeelt uuuunderbar och ingen doftande schampo eller hudlotion kan pigga upp veckan. Nej.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså detta väder, och vår lokaltrafiks oförmåga. fy faaan. men jag tror det blir vår. Snart och på riktigt. Och då kommer du få mer tid. Och vi ska boka resa! snarast tycker jag så har vi någe att se fram emot! men vaaart ska vi åka?

Puss&kraam&alla önskningar för ett fungerande sj!!//Linda

Karin sa...

Har insett att många på hemorten inte riktigt förstår hur det är. Försöker berätta och då håller de med om att SJ är opålitliga och drar nån historia om en gång för fyra år sedan när de skulle hälsa på släkten nånstans och tåget var två timmar försenat. De förstår inte hur det är när det är så varje dag!

Väntan på våren är det enda som håller mig igång just nu...